Wicker Line

Wicker Line

Wicker Line van Mondial Living

De handgevlochten tuinsets vormen niet voor niets de Wicker Line van Mondial Living. De tuinmeubelen zijn namelijk zeer geliefd door de sfeervolle uitstaling. Ook binnen, in serres, hotels en winkels, krijgen deze meubels steeds vaker de plek die ze verdienen. Geen wonder, want de Wicker Line is relatief licht van gewicht, daardoor eenvoudig te verplaatsen en oersterk. De Wicker Line is in meerdere kleuren leverbaar, zowel het vlechtwerk als de kussens. Kortom; tuinmeubelen die passen in elke omgeving.
Read More
Wood Line

Wood Line

Wood Line van Mondial Living

De Wood Line was, is en blijft populair als tuinmeubel. Het is het gevoel van het natuurproduct en de warme uitstraling van het hardhout, dat deze tuinmeubelen zo geliefd maakt. De combinatie met fraaie kussens maakt deze tuinsets compleet. De Wood Line van Mondial Living bestaat uit compacte bistrosets, royale loungecombinaties, mooie salon- en bijzettafels, dining lounge sets en nog veel meer. De verschillende modellen en kleuren zijn tijdloos mooi.
Read More
Aluminum Line

Aluminum Line

Aluminum Line van Mondial Living

De stijlvolle tuinmeubelen in de Aluminum Line zijn gemaakt van fraai vormgegeven en hoogwaardig aluminium. Door degelijke constructie van dit sterke materiaal, is ook de lange levensduur van de verstelbare stoelen gewaarborgd. Deze luxe, aluminium meubelen zijn licht van gewicht en dus eenvoudig en snel te verplaatsen. Ook is aluminium slijtvast, weerbestendig en bestand tegen UV-straling. Dat maakt de Aluminum Line onderhoudsvriendelijk en tijdloos mooi.
Read More
Trend Line

Trend Line

Trend Line van Mondial Living

Binnen ontmoet buiten met de Trend Line van Mondial Living, geïnspireerd op trendy binnen ontwerpen, waar invloeden vanuit het interieur de boventoon voeren. Gemaakt van verschillende materialen, mix van kleuren, verschillende vlecht- en knooptechnieken, rankere lijnen en moderne vormgeving. Met onze Trend Line modellen maken we het eenvoudig voor u om verschillende soorten meubelen te combineren in en rond uw huis.
Read More
Prestige Line

Prestige Line

Prestige Line van Mondial Living

Deze meubelen vallen op door de combinatie van kunststof vlechtwerk met teak hout. De in Indonesië geproduceerde meubelen zijn populair bij de veeleisende consument. De Prestige Line is onderhoudsvriendelijk en kenmerkt zich door de luxe uitstraling en het hoge zitcomfort. Tuinmeubels uit de Prestige Line staan beeldschoon op vrijwel elk terras. Zowel het vlechtwerk als de kussens zijn in meerdere kleuren leverbaar. Ook de teak houten tafels leveren we in verschillende maten en uitvoeringen.
Read More