Werkwijze Mondial Living

Mondial Living is klantgericht en staat vrijwel dagelijks in contact met lokale agenten en contactpersonen bij fabrieken waar onze productlijnen geproduceerd worden. Zo weten we tijdige levering en kwaliteit te waarborgen. Ook onze fabrikanten zijn flexibel en oplossingsgericht; het resultaat van een jarenlange, plezierige samenwerking.

 

Efficiënt schakelen

Mondial Living is de kortste en meest efficiënte schakel tussen professionele producenten van tuinmeubelen en de afzetmarkt in Europa en Noord Amerika. Klanten van Mondial Living zijn voornamelijk tuincentra en tuinmeubelzaken.

 

Werkwijze Mondial Living

  • Direct contact met onze fabrikanten
  • Korte lijnen: efficiënt schakelen tussen producent en klant
  • Nauwkeurige ordermonitoring
  • Kwaliteitschecks door eigen lokale agenten

 

Kwaliteit met aandacht voor de mensen

Directeur Bart Jongman van Mondial Living: “We kennen de markt en gaan voor kwaliteitsmeubelen die op een hoogwaardige manier geproduceerd worden. Deze professionele producenten en lokale medewerkers, werken met hart en ziel voor ons. We doen graag wat terug voor hen. Daarom hebben we en paar jaar geleden de Mondial Foundation opgericht van waaruit we mooie, lokale initiatieven ondersteunen. Zo helpen we elkaar passend en duurzaam.”